Τηλ: 210 9658 356

youtubeemail-icontwitterfacebook 

 

 

 

 

Το "αυτοδιαχειριζόμενο" camping στη Βούλα, μοντέλο και για άλλους Δήμους

Τους τελευταίους μήνες παρακολουθήσαμε όλοι όλα εκείνα που έγιναν και ειπώθηκαν σε σχέση με τη διαχείριση του camping Βούλας από μια ομάδα κατοίκων - εθελοντών. Συμφωνούμε ή όχι με όλα όσα έγιναν, φαίνεται ότι οι κάποιοι Δήμοι το θεωρούν επιτυχημένο πείραμα για να δώσουν ξανά ζωή σε κλειστά κάμπινγκ.

Έτσι, στην Αμοργό μετά από 4 σχεδόν χρόνια, άνοιξε και πάλι το δημοτικό camping στα Κατάπολα ως αυτοδιαχειριζόμενο. Μοντέλο που - σύμφωνα με τα υφιστάμενα δημοσιεύματα - εμπνεύστηκαν απο το camping Βούλας ενώ η ιδέα έχει ανατεθεί για υλοποίηση στην ίδια ομάδα εθελοντών!

 

Οι πολίτες της περιοχής έβλεπαν το camping να ρημάζει..αλλά δεν υπήρχαν τα χρήματα για να καθαρισθεί και να ανατεθεί σε κάποιον η φροντίδα του.

 

Τον Ιούνιο λοιπόν απευθύνθηκαν στην ομάδα εθελοντών που διαχειρίζοταν το camping Βούλας. Η αρχική ιδέα έγινε αποδεκτή, υποβλήθηκε σχετική πρόταση-αίτημα στη Δημοτική Αρχή Αμοργού που στις 21/07 έγινε αποδεκτή.

 

Το camping έχει ήδη καθαρισθεί και λειτουργεί!

 

Στην περιοχή, σύμφωνα με όσα γράφονται σε αντίστοιχα δημοσιεύματα, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο φεστιβαλ μουσικής και οι επαγγελματίες της περιοχής είναι ευχαριστημένοι μιας και η διαμονή έως και 700 ατόμων στο συγκεκριμένο camping τονώνει την τοπική οικονομία.

 

Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ